Over ons

Even voorstellen! Mijn naam is Bradley Hoorenman, een tattoo artiest van 27 jaar, met zeven jaar tattoo ervaring. Na mijn afgeronde studie als Grafisch Vormgever aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam ben ik in 2016 begonnen met het voortzetten van kunst op papier naar de permanente kunst op de huid.

BradBull Tattoo
Voorbeeld afbeelding 1
Voorbeeld afbeelding 2
Voorbeeld afbeelding 3
Voorbeeld afbeelding 4
Voorbeeld afbeelding 5

Mijn passie voor tekenen begon al op jonge leeftijd, hier ben ik nooit mee gestopt en heb dit doorontwikkeld tot steeds complexere en fantasierijke tekeningen. Later ben ik ook gaan schilderen en door mijn opleiding ook digitaal gaan tekenen en ontwerpen.

In de zeven jaar dat ik gewerkt heb als tattoo artiest heb ik mij vooral gefocust op het zetten van scherpe details en het ontwerpen van toffe designs, dit is uitgegroeid tot een mooi portfolio en tevreden klanten waardoor vrijwel elk idee tot een realiteit gebracht kan worden!

Onze locatie

BradBull Tattoos is een tropisch vormgegeven professionele ruimte waar kunst en decoratie samenkomen tot een esthetisch geheel, een levendige warme comfortabele ruimte waarbij het kleurrijke zoutwater aquarium een mooie rustgevende toevoeging is!

‘Alles waar ik interesse in heb van hobby’s tot aan dieren en reizen is terug te zien in het interieur van de studio, genoeg om over te converseren dus!’

Onze locatie heeft uiteraard een erkende (werk)vergunning van de GGD en altijd parkeergelegenheid voor de deur, geen gedoe met een plekje zoeken! De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur t/m 18.00 uur, Wij werken alleen op afspraak om privacy te waarborgen en de volledige tijd de aandacht te hebben voor één klant per afspraak.

BradBull TattooBradBull Tattoo